Bostadsförvaltning

Nordic RentAway Spain sköter om bostäder från Denia till Orihuela och erbjuder sina kunder en pålitlig året runt service. Även om vår huvudservice är uthyrning så hjälper vi att ta hand om bostäderna under de perioder det inte är uthyrt. Nästan alla våra kunder bor utanför Spanien och har investerat i en bostad de använder som semesterhem. Av den anledningen tycker många att det är problematiskt att hantera sin bostad på avstånd, och vi är glada att vara till hjälp. 
Våra kunder har samma dygnet runt service som våra gäster, vilket innebär att om exempelvis er luftkonditionering slutar fungera en fredagsnatt så agerar vi så snabbt som möjligt för att hjälpa till att lösa alla problem. 
Många kunder är utländska investerare som drar nytta utav vårt teams språkkunskaper för att hjälpa att kommunicera på deras vägnar. I förvaltningstjänsten ingår: 
Representation, nyckelhantering, underhåll och rengöring


Nyckelhantering


På ett säkert sätt farvarar vi nycklarna till våra kunders boenden. Om du enbart letar efter någon som kan hantera er nyckel, tveka inte att kontakta oss för alternativ.


Representation


Vi blir ofta frågade att representera våra kunder för olika arbeten som: ta emot leveranser, försäkringsbolag eller elektriker som kan vara svårt om man inte är på plats själv eller har svårt med språket.


Underhåll & Städ


Vi hjälper våra kunder att bibehålla sin egendom i bästa skick och erbjuder en städtjänst om den behövs utanför hyresändamålet. Vår representation är ofta en del av underhållet.


Pris


När vår representationstjänst krävs debiterar vi en startkostnad på € 20 + moms för att komma till varje avtalad tid. Därefter debiterar vi antingen ett timpris, eller en fast kostnad på den efterfrågade arbetsuppgiften.
​​​​​​​