Investering

Är du intresserad utav att köpa en bostad i Alicante-provinsen och tycker det är svårt att veta vart och i vilket boende ni bäst investerar? Vårt fokus ligger helt i att få de bästa boendena till uthyrning och vi kommer hjälpa dig att ta fram rätt bostad helt utifrån de krav eller önskemål ni har.

Vår expertis

Costa Blanca är en underbar plats för turism och många besökare beslutar att utveckla ett kort besök till en långsiktig investering.
Flera av våra nuvarande kunder investerar mer och vi tar emot många gäster som är intresserade av att hitta en perfekt semesterbostad i kombination med att vara en bra och smart investering. 
Genom att investera i en egendom som är lämplig för uthyrning så får man inte bara en passande semesterbostad, utan också en bra inkomstkälla. 

Vi har specialiserat oss på semesterbostäder vid kusten och vi erbjuder våra professionella råd till kunder som är intresserade av att investera i sitt nya fritidshus.

​​​​​​​Vägledning

Det är viktigt att vi hittar en investering som passar våra kunders önskemål och därför lyssnar vi alltid på de tankar och uppfattningar de har om en framtida investering.
Skulle en önskan utesluta en annan, så kommer vi hjälpa och guida men slutligen harmonisera alla idéer. 
Eftersom vårt mål är att hantera de bästa hyresbostäderna på Costa Blanca, är vi alltid helt öppna om fördelar och nackdelar med vissa områden jämfört med andra i våra rådgivning.
När vi hittat objekt som är intressanta och uppfyller alla krav så bokar vi in visningar där vi antingen selekterar ut det mest intressanta, eller om ni själva är med och kollar. 

Kontakta oss för mer information.