Vårt team

NORDIC RENTAWAY SPAIN är ett internationellt, utbildat och drivet team, som arbetar tillsammans för att skapa en attraktiv tjänst till både kunder och gäster. Vår erfarna och professionella personal arbetar varje dag för att höja kvalitén och utveckla vår service. Att företaget nått snabb framgång är tack vare teamets enorma engagemang för sitt arbete.  

Vi talar dessa språk flytande: Spanska, Engelska, Svenska, Danska och Holländska. 

Patricia Clemente

PATRICIA är från Elche (ES), och är vår energiknippe fylld av positivitet som alla gäster får erfara då hon är deras värdinna. 
Patricia har tidigare arbetat i England, Tyskland och olika delar utav Spanien där hon framgångsrikt utvecklat sin serviceförmåga och hantera gäster på ett utmärkt sätt. En naturligt välkomnande karaktär med stor hangivenhet till sitt yrke gör att Patricia har vart en viktig del av vårt företag sen hon startade i April 2019. 

FLEUR BOSCH

FLEUR har vart en del av teamet sedan April 2018 och har en betydande roll för utvecklingen utav den service både våra kunder och gäster har fått sedan hon började vara värd på Costa Blanca för Nordic RentAway Spain. 
Hon är från Amsterdam (NL) och har många års erfarenhet från servicebranschen, vilket hon utövar i sitt yrke varje dag. 
Fleur är en ständig kunskapsutforskare och en erfaren resenär som strävar efter att förbättra sitt arbete, kunskap och kompetens. Hon är vår servicechef som leder teamet till att ge gästerna en utmärkt upplevelse. 

Johan sjölin & Isabel Hansen

JOHAN och ISABEL är grundare till NORDIC RENTAWAY SPAIN och är de som driver företaget. De arbetar båda med serviceteamet och samarbetet med alla kunder där vi tillsammans jobbar för att skapa en oförglömlig upplevelse till alla våra gäster. 

Johan är ursprungligen från Falun (SE) och är en erfaren entreprenör med försäljning som expertis. Isabel är från Köpenhamn (DK), med akademisk bakgrund inom affärsadministrering och personalhantering, och har många års erfarenhet inom servicebranschen.