Vår vision

NORDIC RENTAWAY SPAIN lägger stort fokus i att vara miljövänligt och ta ansvar för vår omgivning. Vi tror på att utnyttja resurser som utvecklar miljön positivt och vi främjar en hållbar turism på Costa Blanca. Att resa på ett ansvarsfullt sätt skapar enligt vår uppfattning en positiv inverkan på den lokala kulturen, invånarna och turismen.

För gäster

Vi vill skapa en medvetenhet hos våra gäster gällande deras påverkan på miljön när de reser genom att ge dem ekologiska och miljövänliga produkter. 
Introduktionen vi ger till våra gäster vid ankomst vill vi ska väcka inspiration och få de att ta ansvar gentemot de lokala stränderna, miljön, lokala kulturen samt dess människor. 


Alla gäster får vatten från AGUA enCAJA MEJOR vid ankomst till någon utav våra hyresbostäder. Företaget använder bara återvunna material för en kolneutral produkt där de donerar 10% av sina intäkter till plantering av träd i Spanien i samarbete med Plant for the Planet.
Ett annat företag som vi är glada att stödja är WhoGivesACrap.org, från vilka våra gäster får toalettpapper helt tillverkade utan träd, bläck, färgämnen eller 
dofter, och 50% av deras intäkter doneras för att bygga toaletter till människor som verkligen behöver dem.
Dessutom får alla gäster organiska och biologiskt nedbrytbara välkomstprodukter till badrum och köksfaciliteter, för att välkomna till en härlig och miljövänlig semester.

För kunder

För våra kunder på tar vi hand om deras egenskaper i samarbete med La Lavandería Alicante och använder bara miljövänliga produkter.
​​​​​​​La Lavandería Alicante är ett naturligt städföretag som erbjuder hushållsrengöring på Costa Blanca.